Hede kys dominerer prisuddeling


Hede kys dominerer prisuddeling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bieber gav Selena et ordentligt trut, mens Britney og Rihanna delte et saftigt kys ved Billboard Music Awards.

Der var masser af frække følelser i luften ved Billboard Music Awards i søndags.

Justin Bieber, der netop er blevet nummer tre på Forbes' liste over verdens mest indflydelsesrige kendisser, var iført en funklende, guldfarvet smokingjakke, da han gav kæresten Selena Gomez et smækkys af glæde over at have vundet.

Men det celebre par var ikke de eneste, der udvekslede mundvand for åben skærm. 23-årige Rihanna startede showet med hittet "S&M", hvor hun fik besøg af Britney Spears, der netop har hjulpet på et remix af nummeret.

I hver sin tætsiddende dominatrixdragt gnubbede sangfuglene sig op ad stripperstænger, legede pudekamp og forseglede hele deres optræden med et saftigt kys, ligesom Britney Spears, Madonna og Christina Aguilera gjorde det ved MTV's Music Video Awards i 2003.

Teenagefænomenet Bieber slog både "Billionaire"-sangeren Bruno Mars og rapperen Nicki Minaj af pinden, da han blev kåret til bedste nye kunstner.

- Jeg er 17. Hver dag er vanvittig for mig, fordi jeg møder så mange mennesker og får så mange mennesker til at smile, sagde Justin til publikum.

Det var popidolet, der sammen med Eminem dominerede prisuddelingen, hvor de vandt seks priser hver. Prisen for årets kunstner gik til den 38-årige rapper.

Den Detroit-fødte Eminem udgav sidste år albummet "Recovery", der blandt andet indeholder nummeret "Love The Way You Lie", som rapperen har indspillet sammen med Rihanna.

Sangerinden vandt selv tre priser, herunder bedste sangerinde og bedste radiokunstner. Hun takkede sine hengivne fans, der kalder sig Rihannas flåde (the Rihanna Navy), og hyldede hjemlandet Barbados.

Rihannas eks, Chris Brown, der har erkendt sig skyldig i at have overfaldet sangerinden i 2009, deltog ikke ved prisuddelingen.

Hede kys dominerer prisuddeling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce