Harry Potter-film forsinket

Daniel Radcliffe spiller atter rollen som Harry Potter i den nu forsinkede "Harry Potter og halvblodsprinsen". Foto: SandrewMetronome
Foto: Jaap Buitendijk/Jaap Buitendjik

Harry Potter-film forsinket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forfatterstrejke betyder, at den nye Harry Potter-film er udskudt et halvt år

Der er dårligt nyt til Harry Potter-fans.

Warner Brothers, der producerer filmen, har valgt at flytte premieren på den kommende Harry Potter-film, "Harry Potter og Halvblodsprinsen" fra 28. november i år til 17. juli næste år.

Årsagen skulle bl.a. være, at indtjeningsmulighederne for filmen vil være større næste sommer. Men ifølge Sandrew Metronome, der distribuerer Harry Potter-filmene i Danmark, skyldes flytningen nok i højere grad den såkaldte Writers Guild-strejke. Strejken blandt Hollywood-forfatterne har nemlig betydet, at Warner ikke har været i stand til at skaffe titler nok til sommeren næste år.

Ifølge SandrewMetronome vil forsinkelsen af "Harry Potter og Halvblodsprinsen" ikke få konsekvenser for de øvrige planlagte Harry Potter-film.

De danske biografer havde ellers netop modtaget en trailer - en reklamefilm - for den kommende Harry Potter-film. Men den kan biograferne af gode grund nu vente med at reklamere med.

Harry Potter-film forsinket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce