Hader reklamer


Hader reklamer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For nylig vakte det opsigt, at Søren Ryge Petersen tilsyneladende reklamerede for sine egne bøger på DR's hjemmeside, hvilket er i strid med kanalens public service-forpligtelser. Havemanden forstod ikke postyret og fortalte, at han aldrig selv kigger på den hjemmeside.

Han er i det hele taget ingen fan af reklamer:

- Jeg vil egentlig gerne se de lokale nyheder på TV 2. Men jeg når det sjældent. Jeg bliver så sur over, at når de er færdige med TV 2's nyheder, så får man at vide, at om lidt så kommer Regionalnyhederne. Så kommer der mere end fem minutters reklamer. Inden vejrudsigten kommer der tre minutters reklamer, så kommer det et minuts skide vejrudsigt, så kommer der igen fem minutters reklamer inden de der regionale nyheder. Jeg skal vente så længe! Og jeg synes, tv-reklamer er så åndssvage. Så træls! Det kan hidse mig op. Cathrine siger: "Lad være med at høre efter". Men jeg sidder jo herinde og spiser! Jeg går ikke ud i de tre minutter, der er reklamer.

- Det er en af grundene til, at jeg stort set aldrig ser nyheder. Specielt på TV 2, for jeg har ikke temperament til det der reklamefis.

Hader reklamer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce