Hård konkurrence om kunderne i Odense: Flere restauranter har måttet lukke


Hård konkurrence om kunderne i Odense: Flere restauranter har måttet lukke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er igennem de seneste år kommet mange nye restauranter i Odense, som har øget konkurrencen om kunderne. I løbet af det seneste år har flere restauranter måttet kaste håndklædet i ringen. Her kan du se fire eksempler.

Restaurant Krenkok
Restaurant Krenkok måttte lukke i juli. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Restaurant Krenkok i Vestergade åbnede første gang i 2012 og lukkede derefter kortvarigt ned i 2016, da den daværende direktør Marie Louise Breith fra trådte og tog en del af personalet med sig til restaurant Marie Louise.

I juli i år lukkede restauranten så igen og en måneds tid efter blev selskabet bag, M & M Gastro Aps, blevet begæret konkurs.

Restaurant Snik Snak
Morten Dixen valgte i juni at lukke restaurant Snik Snak. Arkivfoto: Hasse Frimodt

Tapas-restauranten Snik Snak åbnede i Jernbanegade i 2012 og blev i 2015 overtaget af Morten Dixen, der dog i foråret måtte erkende, at konkurrencen om kunderne var blevet for hård. Han valgte derfor første at sætte restauranten til salg og siden at lukke helt ned.

- Der er for mange restaurationer i forhold til indbyggere. Dem, der kommer til, er store kæder, og det har den sidste uge kostet nogle stykker livet, kan vi se. Det er på vej nedad det hele, og det var samme vej, vi så os selv gå, sagde Morten Dixen i forbindelse med lukningen.

Sæson Spisested
Restaurant Sæson Spisested gik konkurs i starten af august. Arkivfoto: Yilmaz Polat

En af de seneste restaurationer, der er gået konkurs, er restauranten Sæson Spisested i Vindegade. Restauranten blev drevet af de to brødre Micky og Malte Rene Christensen, som flere gange modtog rosende ord fra de anmeldere, der besøgte restauranten.

De to brødre formåede dog ikke at skabe en overskudsforretning ud af restauranten og i starten af august blev den derfor begæret konkurs.

Malte Rene Christensen ejer stadig hovedparten af Bar'Tapas på Kongensgade.

Modo
Sushi-restauranten Modo måtte lukke i juni efter en svær start med kritik. Arkivfoto

Det løb ikke stille for sig, da sushi-restauranten Modo i Pantheonsgade lukkede i juni. Ejeren Benjamin Skjelbo modtog allerede kritik kort efter åbningen, da han rykkede til Odense, efter at være gået konkurs med en sushi-restaurant i København. Og da restauranten i Odense også måtte lukke, fortalte en af de ansatte om manglende løn og indkøb for egne penge. Det blev dog afvist af Benjamin Skjelbo, der forklarede lukningen med, at han var kørt træt.

- Jeg har valgt at lukke Modo, mens det stadig var sjovt at gå på arbejde. Det har været en fantastisk periode med en fuldt booket restaurant, glade gæster og hyggelige aftener, sagde Benjamin Skjelbo, der understrede, at restauranten ikke var gået konkurs.

I dag er restauranten under tvangsopløsning.

Hård konkurrence om kunderne i Odense: Flere restauranter har måttet lukke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce