Gwyneth Paltrow svarer igen på diætkritik

Skuespillerinden Gwyneth Paltrow forstår ikke, hvordan det er blevet så stor en historie, at hun sammen med sin familie forsøger at undgå kulhydrater. Nu svarer hun igen på kritikken.
Foto: AP/Polfoto

Gwyneth Paltrow svarer igen på diætkritik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuespillerinden Gwyneth Paltrow svarer nu igen på den hårde kritik af hendes børns strenge diæt.

Man skulle tro, at briterne aldrig havde hørt om paleo-diæt eller hulemandskost.

Kritikken er i hvert fald haglet ned over den trinde skuespillerinde Gwyneth Paltrow, efter hun i marts afslørede, at kulhydrater er et fy-ord i hende og Coldplay-forsanger Chris Martins familie på fire.

Men nu tager den 40-årige filmstjerne for alvor til genmæle.

- Det, det drejer sig om, er, at min søn (Moses, red.) lider af virkelig slem eksem. Han er allergisk over for gluten, og han er allergisk over for komælk.

- Derhjemme prøver jeg at gøre alt gluten-frit for ham, fordi forskellen på hans velbefindende er utrolig, når han holder sig til det, han bør spise, fortæller hun til Dr. Mehmet Oz, vært på det amerikanske sundhedsprogram The Dr. Oz Show.

Paltrow forstår ikke, hvordan det er lykkes medierne at køre historien op i så høj grad, som hun har oplevet det.

- Jeg aner ikke, hvor de får alt det her fra! De siger, at jeg ikke giver mine børn kulhydrater, og at jeg fodrer dem med tang. Jeg aner det ikke. Men mine børn spiser også Oreos (chokoladekiks, red.) og er helt normale unger, siger hun.

Gwyneth Paltrow har efter eget udsagn prøvet stort set alle tænkelige diæter og kure gennem tiden. Men forholdet til Chris Martin og deres fælles børn har altså nu tvunget hende væk fra de søde kulhydrater.

Gwyneth Paltrow svarer igen på diætkritik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce