Grøn succes


Grøn succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Muskelsvindfonden og Tuborg kunne i går aftes lukke og slukke efter en velbesøgt Grøn Koncert 2004.

Mere end 175.000 tilskuere - over 25.000 flere end sidste år - har over de sidste to weekender gæstet de i alt syv koncerter i henholdsvis Esbjerg, Odense, Århus, Aalborg, Børkop, Næstved og København. Alene Valbyparken i København, som i går var skueplads for den sidste koncert, kunne der tælles omkring 40.000 besøgende.

Det gode publikumstal har derved genereret overskud, der er dobbelt så stort, som man havde forventet. Arrangørerne skønner, at netto-overskuddet for Grøn Koncert 2004 bliver på 5,5 mio. kr. Overskuddet går ubeskåret til Muskelsvindfonden.

- Det står mig endnu mere klart end nogensinde, at Muskelsvindfonden sammen med Tuborg har skabt et stykke dansk kulturhistorie. Vel at mærke en kulturinstitution som er kommet for at blive! Det er en svær branche - og mange falder fra. Men Grøn Koncert 2004 er en succeshistorie på alle planer. Vi føler, at vi er født under en heldig stjerne - og så er vi også lidt dygtige. Som genvalgt formand svæver jeg på en sky, siger Muskelsvindfondens Evald Krog.

- Det flotte resultat bygger først og fremmest på det brede musikprogram. Far og mor har taget børnene med til Nik & Jay og er så selv kommet for at høre Thomas Helmig og Big Fat Snake. Og oven i det har der så været D-A-D for dem, der er til rock, mens Grøn Spot scenen er ekstremt populær hos de unge. Afviklingen er desuden gået uden de store problemer, siger indsamlingschef i Muskelsvindfonden Chris Jensen.(aa)

Grøn succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce