Gitta-Maria Sjöberg til Ærø


Gitta-Maria Sjöberg til Ærø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søbygaard på Ærø var ved at gro til som et ægte Torneroseslot, da en flok ærøboere i 1991 købte stedet og indrettede det til hele øens samlingssted. Her bliver spillet amatørteater, vist kunstudstillinger og holdt candlelight middage i Slotskælderen.

For femte gang er Søby- gaard også hjemsted for en række klassiske sensommerkoncerter. Det er guitaristen Lars Trier og sangskriveren Bjarne Jes Hansen, der sammensætter programmet, som i år spænder fra harmonikamusik over klaversonater til lieder og kammermusik.

Onsdag 4. august fortolker accordeon-duoen James Crabb og Geir Draugsvoll værker af Stravinskij og Piazzolla samt Mussorgskijs "Udstillingsbilleder.

Onsdagen efter er det den fynske pianist Anne Øland og den armenske violinist Sergei Azizian, der spiller sonater af Beethoven, Carl Nielsen, Rued Langgaard og Brahms.

Sjöberg på besøg

Det er blevet tradition, at koncertrækken omfatter et besøg af en landets førende sopraner, og 18. august er det den svenskfødte Gitta-Maria Sjöberg, der drager til Ærø. Hun bliver akkompagneret af pianisten Irene Hasager i et program, der foruden en H.C. Andersen-afdeling med musik af Matti Borg og gendigtninger af Bjarne Jes Hansen, også omfatter Sylvia Plath-tekster sat i musik af Anders Eliasson samt lieder af Jean Sibelius og Xavier Montsalvatge.

Onsdag 25. august er solooboisten Max Artved fra Radiosymfoniorkestret solist med Gefion Trioen i værker af Britten, Mozart, Beethoven og Oliver Knussen. Trioens bratschist er brasilianeren Rafael Altino, der til daglig er solobratschist i Odense Symfoniorkester.

Afslutningskoncert

Odense Symfoniorkester er storleverandør af musikere til afslutningskoncerten søndag 29. august, hvor orkestrets solocellist Michaela Fukacová optræder sammen med det nyoprettede Odense Chamber Players, der bl.a. tæller violinisterne Bjarne Hansen og Carl Sjöberg samt cellisten Philippe Muriset og kontrabassisten Peter Prehn. Fukacová & Co. spiller musik af Carl Nielsen, Joseph Haydn, Josef Suk og Antonin Dvorak.

De fire første koncerter begynder kl. 20, mens den sidste er programsat til kl. 19.30.

Gitta-Maria Sjöberg til Ærø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce