Galleri lukker i Odense

Galleri Clifford samler nu salget af kunst på adressen i Daugård ved Vejle. Gitte Clifford og Nick Carlsson ses her ved åbningen i Odense i januar 2007.
Foto: Jørgen Hansen

Galleri lukker i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For mange osere i Galleri Clifford.

Galleri Clifford lukker sin afdeling i Odense for at samle kræfterne i Daugård nord for Vejle.

Gitte Clifford og Allan Carlsson har sammen med Nick Carlsson drevet galleriet i Brandts Passage siden januar 2007, men der er for få kunder i forhold til i Jylland.

- Danmark er ikke et særlig stort land, og vi vil samle kræfterne i Daugård. Galleriet i Odense er lukket for publikum, men vi laver måske et enkelt arrangement senere på året, siger Nick Carlsson.

Den sidste udstilling i galleriet var samtidskunst af billedkunstneren Jannie Martinus Skov - en samling værker med titlen "Eye Candy". Galleriet har haft lukket i juli, og kalenderen på galleriets hjemmeside er tom for resten af året.

- Odense har været rigtigt godt, men det fungerer bedre at være et sted - og der er jo kun 50 minutter mellem Odense og Daugård på motorvejen, siger Nick Carlsson.

Galleri Clifford tæller tre medarbejdere i den faste stab og seks med de løse - heriblandt en kunsthistoriker.

Det er ifølge Nick Carlsson planen at udvide fra 700 til 1500 kvadratmeter, så galleriet i Daugård får to separate afdelinger med henholdsvis moderne kunst og samtidskunst.

Nick Carlsson ser en stor forskel i kundesammensætningen i Jylland og Odense. Hovedafdelingen i Daugård ligger tæt på motorvejen, og her er næsten alle besøgende kørt målrettet efter kunsten, mens galleriets filial i Odense har haft 40 procent osere blandt gæsterne.

- Det er blandt andet ældre damer og kaffeklubber, men de er jo også velkomne, siger Nick Carlsson.
Gitte Hæstrup galleriejer åbner Galleri Clifford i Brandts Passage med udstilling af Johnny Madsen sanger og kunstmaler tv.  Midt navn?
Gitte Hæstrup galleriejer åbner Galleri Clifford i Brandts Passage med udstilling af Johnny Madsen sanger og kunstmaler tv. Midt navn?
Foto: Jørgen Hansen

Galleri lukker i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce