Gæstespil med fynske vinkler

Skuespilleren Lars Bom (billedet) fortæller historien om H.C. Andersen, som den aldrig er blevet fortalt før. Med på scenen har han tre jazzmusikere. Foto: Roland Diaz/Scensucht

Gæstespil med fynske vinkler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den kommende teatersæson byder også på en række gæstespil. Teaterdirektør Jens August Wille fortæller her om tre arrangementer, der har særlig relation til Fyn:

1 "Kærlig hilsen H.C. Andersen"

"Kærlig hilsen H.C. Andersen" er nyskrevet musikdramatik af og med skuespilleren Lars Bom, som gennem musik, tekst og maskearbejde lader eventyrdigteren fortælle sin egen historie. Ordene er Andersens - hentet fra digte, breve, dagbøger og romaner. Tre musikere leverer den musikalske ramme i form af nyskrevne melodier til 15 af Andersens mindre kendte digte.

2 "Troen og Ingen"

Da Søren Huss' kæreste blev dræbt i en trafikulykke, mistede han troen på livet. Den fynske musikers kamp for at finde vej gennem mørke og tomhed førte til cd'en "Troen og Ingen". Sangene er blevet til en stærk, musikdramatisk fortælling om livets skyggesider og menneskets styrke til at overvinde meningsløsheden. Blandt de medvirkende er sangeren Jullie Hjetland, og Laura Kold, der uddannet her på teatret.

3 Nytår med Tiptoe Bigband

Vi har tidligere lavet nytårskoncerter med Tiptoe Bigband. I år bliver det ekstra festligt, for koncerterne ligger om eftermiddagen nytårsaftensdag. Temaet er musik fra James Bond og Quentin Tarantinos forrygende filmuniverser. Dawn Joseph og Bobo Moreno er sangsolister, men en lille håndfuld af teatrets skuespillere får også lejlighed til at give et nummer - men hvem det er, er en hemmelighed.

Gæstespil med fynske vinkler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce