Fynske talenter dyster på Posten

Folkeklubben er et af de bands, der har været nomineret til og vundet Odense Live Talentprisen. PR-foto

Fynske talenter dyster på Posten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30. januar afgøres det, hvem der vinder Odense Live Talentprisen. Men allerede ugen inden dyster de tre udvalgte bands om publikum og juryens gunst

Odense: De kommende uger står i den fynske musiks tegn på Posten, der 21. januar lægger ramme til en talentfuldt dyst, når de tre nominerede bands i talentkategorien til Odense Live Prisen optræder.

Juryen har udvalgt Moses: "Andreas", der består af sangskriver og vokalist Andreas Odbjerg samt lyddesigner og producer Moses Fiellau.

Andreas Odbjerg er kendt for sine intense liveoptrædener, og mange vil huske hans deltagelse i X Factor. Bandet arbejder sammen med blandt andet Shaka Loveless, Xander samt Birk Nevel.

Andet band er Onkel Ond Band. Et orkester funderet i Odense, der spiller en blanding af surf, afro og ameriansk vestkystmusik.

Bandet består af Buster Jensen, som er Onkel Ond. I øvrigt et kælenavn han har fået af sine niecer. Med sig har han Bjarke Nikolajsen på trompet, Kaare Bjerke på bas og Emil Thorenfeldt på trommer.

Metal med kreativt touch

Tredje og sidste band er metalrockerne i Annominus. Bandet opstod som en idé mellem sangeren Jacob Zinn, trommeslager Mathias Wahl og guitarist Morten Fahnøe i 2009.

Deres mål var at skabe musik, som havde elementer fra deres foretrukne rock- og metalgenrer og give det deres eget kreative touch.

Efter udgivelsen af en EP fik Annominus stor opmærksomhed i den lokale undergrund og indlemmede yderligere to medlemmer i bandet; Martin Nord på guitar og Peter Sandvig på bas.

Torsdag 21. januar fra klokken 20.00 kan man høre de tre talentfulde bands. Rækkefølgen afsløres ikke, da meningen er, at publikum skal komme og høre alle bands og ikke blot det, de kender.

Efter de tre koncerter skal publikum og juryen afgive deres stemmer.

Talentprisen uddeles på Posten 30. januar, hvor også en hovedpris og en ærespris uddeles.

Saybia, Reptile Youth og Julie Hjetland er nomineret til Odense Live Hovedprisen.

Fynske talenter dyster på Posten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce