Fynske helte åbner Tinderbox

Saybia åbner årets Tinderbox Festival torsdag 23. juni.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Fynske helte åbner Tinderbox

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De lokale rockdrenge fra Saybia får æren af at spille åbningskoncerten på årets Tinderbox Festival

Saybia måtte kæmpe i årevis for at overbevise musikbranchen om deres fortræffeligheder. Efter hele otte års kamp fik medlemmerne endelig en pladekontrakt, og kort tid efter var debutalbummet "The Second You Sleep" en realitet. Hitsinglerne stod i kø, og det gjorde de danske og internationale fans også.

Efter yderligere to udgivelser de følgende år valgte bandet i 2008 at holde en længere pause, som blandt andet Søren Huss benyttede til at manifestere sit talent med udgivelsen af to soloplader. I november 2015 udkom Saybias fjerde album, "No Sound From the Outside", der med rette kan kaldes et comeback-album.

- De har henrykket tusindvis af mennesker gennem årene, de har skrevet nogle helt fantastiske sange, som de fleste kender til. Og de er uden tvivl en af Fyns og Danmarks største musikhistorier internationalt, så hvad vil være mere naturligt end at lade Saybia åbne Fyns største musikfestival, når de endelig er tilbage med tour og nyt album, siger festivalchef Brian Nielsen.

Han tilføjer, at annonceringen af Saybia kickstarter en travl januar for Tinderbox, hvor festivalen forventer at offentliggøre hovedparten af de resterende navne på 2016-programmet.

Foreløbigt er følgende artister offentliggjort: David Guetta, Lukas Graham, Rammstein, Suede, The National, Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy, Lost Frequencies, Mac Miller, Malk De Koijn, Of Monster And Men, Otto Knows, RL Grime, The 1975, The Minds of 99, The Sandmen, Ukendt Kunstner, Yellow Claw m.fl.

Læs mere på tinderbox.dk

Fynske helte åbner Tinderbox

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce