Fynsk strikdesigner i kapløb om pris

Iben Høj har succes med sine fine strikkerier til kvinder ude i verden men husker sit lokale område - og holder lagersalg i Kerteminde i weekenden. Billeder fra sidst, det fandt sted.
Foto: Robert Wengler

Fynsk strikdesigner i kapløb om pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde-designer Iben Højs fine strik har stor succes for tiden. I weekenden er der lagersalg.

Den fynske strikdesigner Iben Høj er for tiden inde i en god stime.

Først blev hun, der er uddannet fra det engelske University of Brighton, nævnt som en af fem vindere i Bo Bedres konkurrence om at blive årets kunsthåndværker blandt navne som maler Heidi Zilmer, tekstildesigner Anne Nowak, keramikeren Tortus og Margrethe Odgaard, der designer forskelligt interiør.

Prisen gives til en designer, der mestrer sit handværk og med kreativ tæft formar at overraske og nytænke sit felt, og her har Iben Høj forlængst strikket sig ind på scenen.

Hendes seneste vægophæng har således bidraget til støtte fra Statens Kunstfond på 50.000 kroner til yderligere udvikling af hendes design. Og Iben Høj sørger for, at det ikke alene er magasiner, der får øje på det, hun laver.

Snart vil flere i Kerteminde formentlig kunne ses i det fine strik, idet Iben Høj sælger ud af sine designkollektioner i byen, hvor hun bor og arbejder.

Lørdag 14. november holder hun blandt andet lagersalg fra Samlingsstuen i Andresens Købmandsgård i Kerteminde i tidsrummet 11-16.

Fynsk strikdesigner i kapløb om pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce