Musik: Når Adam Prices nye tv-serie "Herrens Veje" de næste 10 søndage sendes på DR1, vil man samtidig kunne høre fynske Claus Hempler med melodien "Ride Upon The Storm", som også er seriens engelske titel.

Kristian Leth og Fridolin Nordsø har produceret nummeret, der ifølge de to "arbejder klangligt med et stort verdensrum, et mørkt uendeligt dyb og alt derimellem." Teksten til sangen, som netop er udgivet som single, er inspireret af en engelsk salme fra 1700-tallet, "God Moves In A Mysterious Way".

Dramaserien "Herrens Veje" handler om det moderne menneskes tro og tvivl og har Lars Mikkelsen i hovedrollen som præsten Johannes. (mju)

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på kulturredaktionen på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis. Har tidligere redigeret det ugentlige magasin Kultur - set fra Fyn. Skriver også lejlighedsvis klummer i magasinet Base Bolig. Har været nyhedsredaktør for Fyens Stiftstidende og kulturredaktør for de to fynske avisers fælles kulturredaktion. Ansat på Fyens Stiftstidende siden 1985 og inden da på Fyns Amts Avis. Var i en årrække medlem af Fynske Mediers bestyrelse. Gift og har to voksne børn.