Fyn i front til at vinde revypriser

Trine Gadeberg som Pelle fem år i årets Kerteminderevy. Revyen er nomineret til Årets revy og Trine Gadeberg er nomineret til Årets revykunstner - også kaldet for Dirch. Foto: Emil Andresen.

Fyn i front til at vinde revypriser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyn er flot repræsenteret blandt nomineringerne til årets revypriser. Juryen bag Revyernes Revy 2018, som finder sted 12. august, har blandt andet nomineret Kerteminderevyen til Årets revy. Konkurrenterne her er Cirkusrevyen og Nykøbing Falsterrevyen.

Kerteminderevyen blev senest kåret som Årets revy i 2016 og var også nomineret sidste år.

Kerteminderevyen er også repræsenteret i kategorien Årets revykunstner - også kaldet for Dirch. Her er revyens instruktør og medvirkende Trine Gadeberg indstillet, og det samme er Liselotte Krogager kendt fra utallige teatersammenhænge på Fyn. Krogager spiller med i Ganløse-revyen. Den tredje nominerede er Kasper Gattrup fra Rødvigrevyen Revyperler.

I kategorien årets komponist er Odense Sommerrevys kapelmester Morten Wedendahl en af de tre nominerende, og blandt de nominerende til årets tekstforfatter finder vi Ib Christoffersen for hans nummer "I næste uge" fra Rottefælden og Leif Maibom - blandt andet for hans nummer "En barnedrøm" fra Odense Sommerrevy.

De fynske revyer er således repræsenteret i samtlige kategorier, hvortil der nomineres. Årets revytalent og Årets ærepris afsløres også 12. august, men her ingen nomineret på forhånd.

Fyn i front til at vinde revypriser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce