Fyld et undreskab og hyld en kunstner

John Olsen havde i 1995 13 skabe med indsamlede objekter med på Biennalen i Venedig. Foto: Jakob Gaasvig, Inferno

Fyld et undreskab og hyld en kunstner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunst: Kan du ikke gå en tur i naturen uden at komme hjem med sære ting i lommerne - forsteninger, en lille gren med en mærkeligfarvet svamp, en sten, der ligner et kalvehoved? Så har du noget til fælles med kunstneren John Olsen, som elsker at samle genstande - sjove, sære, spændende. Dem arrangerer han i glasskabe, så de bliver samlede kunstværker, man kan gå på opdagelse i.

I år fylder John Olsen 80 år, og hvis du er tingfinder, kan du kan hjælpe Johannes Larsen Museet i Kerteminde med at fejre ham. Museet udstiller fra 23. marts og året ud de "Fugleham"-værker, som kunstneren tidligere har skabt til stedet, og supplerer samtidig med et undreskab i kunstnerens ånd, som alle kan bidrage til. Man skal bare aflevere sine ting på museet, som i sin opfordring til publikum skriver:

"De indsamlede genstande kan være finurlige, flotte, forunderlige eller forfærdelige ting fundet i naturen, og som er natur." Hvis der er tale om dyreskeletter eller dele af sådan nogle, skal de være tørrede - det vil sige ikke noget med kød og blod. Og så må man i øvrigt gerne skrive en lille tekst med oplysninger om genstanden og lægge ved.

Indsamlingsperioden er begyndt og varer til 18. februar. Man kan se flere praktiske oplysninger på www.johanneslarsenmuseet.dk under "Planlæg et besøg".

Fyld et undreskab og hyld en kunstner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce