Fornem mainstream på tur


Fornem mainstream på tur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazz-pianisten Søren Møller, der bor i New York, er hjemme for en stund og har til en lille turné sammensat en særdeles international kvartet med den danske bassist Morten Ramsbøl, den svenske saxofonist Fredrik Kronkvist og New Orleans-trommeslageren Jason Marsalis.

Marsalis/Møller/Ramsbøl /Kronkvist kvartet spiller moderne mainstream jazz i topklasse og så første gang dagens lys på Copenhagen Jazz Festival, så for mange jazzfans bliver der tale om genhør med en sublim konstellation.

Kvartetten spiller den 21. maj på Dexter, overvejende med numre fra dens anmelderroste cd "A Tribute To Trane" samt nye arrangementer og kompositioner, der byder på lyriske skandinaviske temaer krydret med pågående amerikansk rytmik.

Jason Marsalis yngste bror i den berømte Marsalis-familie, tæller også trompetisten Wynton og saxofonisten Branford Marsalis. Og sammen med faren Ellis Marsalis har brødrene bandet Marsalis Family.

Kvartetten lægger ud onsdag 13. maj på på Engelsholm Højskole (Kunst, kuntshåndværk- og musik), dagen efter i Aalborg, så i Copenhagen JazzHouse, Århus og Skurup, Malmö - og turneen rundes af torsdag den 21. maj på Dexter i Odense.

Fornem mainstream på tur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce