For mange tegn i sandet


For mange tegn i sandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Tegn i sandet - og andre strandnoveller" henvender sig til for bred målgruppe

Venindeproblematikker, kærestesorger, forelskelse og mere i samme dur går igen som temaer i alle de 12 sommerfyldte noveller, der er samlet i bogen "Tegn i sandet - og andre strandnoveller".

Bogen er tænkt til strandturen, hvor man ligger og daser, eller hvis man i det hele taget bare har lyst til at synke lidt ind i en anden sommerferiehistorie end sin egen. De korte noveller egner sig utrolig godt hertil, idet man hurtigt kan tage bogen frem og lægge den fra sig igen uden at afslutte lige på klimaksstoppunktet.

Bogen indeholder en høj identifikationsfaktor for alle de unge piger, der også selv har sommerferie og oplever eller drømmer om de samme ting, som dem, der sker i novellerne. Desuden vil den heller ikke være dårlig at finde frem om vinteren, hvor humøret matcher til det grå og triste pjaskevejr. Der vil en lille solskinsnovelle kunne sætte lidt kulør på snevejrsdagen igen og få én til at tænke fremad mod den dejlige sommer.

Novellerne er skrevet af forskellige kendte, hvilket både involverer forfattere, journalister, musikere m.m. Stand-up-komikeren Vicki Berlin er blot en af dem. Da så mange forskellige skribenter er samlet om en bog, betyder det, at det ikke bliver ensformigt, da hver historie foregår et nyt sted med nye omstændigheder. Det resulterer desværre også i en lidt for bred gruppe modtagere. Læserne strækker sig helt ned fra 10-årsalderen og op til slutningen af teenageårene. Det er ærgerligt, for eksempelvis historien om det første kys med Midan i den hellige hule i skoven i Sverige, der klart er det bedste for de yngre piger, vil synes helt uinteressant for pigerne i den ældre del af modtagerskaren - og omvendt.

Om bogen - er udkommet

Lea Carlsen Ejsing, Gitte Løkkegaard , Ida Munk, Astrid Heise-Fjeldgren, Louise Urth Olsen, Sanne Søndergaard, Fatima AlZahra's Alatraktchi, Kirsten Carlsen, Vicki Berlin, Karen Mukupa, Frederikke Aagaard: "Tegn i sandet og andre strandnoveller", 160 sider, 129 kr., Politikens forlag

For mange tegn i sandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce