Folk: Historier om livet og såd'n

Foto: PR.

Folk: Historier om livet og såd'n

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hver for sig har Louise Støjberg og Martin Rauff dejligt meget på samvittigheden - diverse bands, cd'er, tekster, kompositioner, koncerter. Nu er det musikalske par gået sammen om en gennemarbejdet og rar udgivelse, sådan nærmest i hybridgenren folk/country/rock.

Albummets titel er en lille sentens fra en af Aldous Huxleys romaner, men også en kærlig hilsen til Guns 'N Roses. Det skal man vist ikke lægge noget særligt i, men glæde sig over muligheden for netop adspredelse under aflytningen. Teksterne vil parret gerne kalde "storysongs", og den er man med på. Mange af sangene fortæller om episoder fra det virkelige liv derude, eller fremkalder minder, associationer, glimt af eksistensens vilkår eller livstilskikkelser på godt og ondt. Teksternes kvalitet er noget svingende, fra letfattelige almene sandheder til en noget knudret og høj-lix'et skrivebordslyrik, langt fra en umiddelbar forståelse.

Så må man glæde sig over det meget varierede musikalske udtryk, som er sådan lidt Simon & Garfunkel-agtigt på de første sing-along-skæringer, men som udvikler sig undervejs, både instrumentalt og vokalt, med glimt af noget Leonard Cohen- eller Lou Reed-agtigt. Martin Rauff kan en masse med sin stemme og fryder med sit begavede guitarspil, alene og sammen med Louise Støjberg, der med sin letgenkendelige vokal enten smyger sig gelinde om melodierne, tager têten i enkelte af numrene eller indgår i fin samhørighed med en række gæstemusikere.

Tonen på duo-debuten her er ofte sørgmodig, andre ville kalde den eftertænksom. Men det er der vel i grunden ikke noget i vejen med.

Folk/country/rock: LSMR: "Appetite for Distraction".

Go' Folk

Folk: Historier om livet og såd'n

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce