Første topnavn: Robbie Williams på Tinderbox

De første Tinderbox-navne er offentliggjort. Robbie Williams er det absolutte topnavn.
Foto: i-Images / Polaris

Første topnavn: Robbie Williams på Tinderbox

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter flere måneders venten offentliggøres de fem første navne til den nye fynske festival.

Der har været spekuleret, diskuteret, gættet, hvisket og tisket overalt på Fyn. Hvilke bands kommer på den første udgave af Tinderbox Festival 26. til 28. juni 2015?

I dag løfter festivalen sløret for de første fem navne, og det er med britiske Robbie Williams som absolutte topnavn efterfulgt af skotske Calvin Harris, svenske The Cardigans og danske Mø samt D-A-D.

Robbie Williams har solgt mere end 77 millioner albummer og har med sine 17 Brit Awards vundet flere priser end nogen anden kunstner i historien.

Hans seneste album, ”Swing Both Ways” røg nummer et på hitlisten i Storbritannien, hvilket gjorde det til hans 11. soloalbum på hitlistens førsteplads. En præstation kun Elvis kan prale af at matche. Senest Robbie Williams gav udendørskoncert i Danmark, optrådte han to dage i træk i Parken for mere end 90.000 mennesker.

Calvin Harris er skotsk dj og musiker, der de seneste år har etableret en gigantisk fanskare kloden rundt. Hans 10 mest spillede sange på Spotify er afspillet mere end 1000.000.000 gange, hvilket sikrede ham titlen som den første britiske musiker, der rundede den magiske milliard.

Hans største hits er ”Summer”, ”We Found Love” og ”Sweet Nothing”, der har sikret ham enorm popularitet især hos det yngre publikum. For tiden topper sanger Summer” listen over mest spillede numre på YouTube med 281 millioner views.

Nordiske topnavne

Odenseanske Mø er helt oplagt booket til at være trækplaster på hjemmebanen, og med suveræne optrædener på Northside Festival og Roskilde Festival i 2014 skal hun nu vise, at hun også kan samle 15.000-20.000 publikummere i Tusindårsskoven.

Mø blev for nylig den store vinder med hele fire Danish Music Award-priser. Hun har desuden vundet Gaffa-priser, Steppeulven og Odense Live Prisen i 2014, hvilket gør hende til den mest hædrede danske musiker i år.

Festivalkoryfæerne D-A-D trækker altid publikum til, og de er indtil videre det klart mest rockede indslag, selv om svenske The Cardigans også har en række rockede popsange på samvittigheden. Den karismatiske forsanger Nina Persson sang i midten af 1990'erne det svenske band helt i top på alverdens hitlister, da gruppen udgav dens tredje album ”First Band on the Moon” med kæmpehittet ”Lovefool” i 1996.

De fem bands får følgeskab af yderligere ca. 45 bands, der bliver offentliggjort de kommende måneder.

Første topnavn: Robbie Williams på Tinderbox

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce