Flintstones vender tilbage i ny indpakning

Fred og Wilma Flintstones genopfindes til ny film
Foto: AP/Polfoto

Flintstones vender tilbage i ny indpakning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skaberen af tv-serien "Family Guy" skal stå i spidsen for en ny omgang med Familien Flintstone.

Fred, Wilma, Barney og Betty bliver præsenteret for en ny generation af børn, når den populære tegnefilmserie "The Flintstones" får comeback i 2013.

Det er skaberen af den kendte og provokerende serie "Family Guy", Seth MacFarlane, der står bag genoplivningen af den klassiske dinosaurer-komedie, som første gang kunne opleves i 1960'erne. Det oplyser Fox Television mandag.

MacFarlane vil genskabe serien om Fred Flintstone, hans kone Wilma samt naboerne Barney og Betty Rubble, så den er mere i tråd med det 21. århundredes tegnefilmstil.

- Den første tegneseriefigur jeg tegnede, da jeg var to år gammel, var Fred Flintstone, oplyser MacFarlane i en erklæring.

- Jeg synes derfor, det passer godt, at begivenhederne går i ring, så jeg nu kan producere den nyeste version af dette fantastiske franchise.

- Desuden tror jeg, USA er parat til en animeret komedieserie om en fed, dum mand og hans kone, der er for god til ham, oplyser MacFarlane med slet skjult ironi.

Samme ægteskabelige konstellation kan således findes i flere andre amerikanske komedieserier, såvel animerede som med rigtige skuespillere. MacFarlanes egen "Family Guy" er ligeledes bygget op efter samme model.

Ifølge Fox begynder produktionen i efteråret 2011, og familien Flintstone forventes at få sit comeback på skærmen i løbet af 2013.

Serien bliver til i et samarbejde mellem 20th Century Fox Television og Warner Bros.

Flintstones vender tilbage i ny indpakning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce