Flere torvedage med musik


Flere torvedage med musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

August er handleture på torvet, fadøl i skyggen - og Grøntsagskoncerter.

Det er en genistreg af Odense Symfoniorkester at arrangere timelange gratiskoncerter onsdag og lørdag, hvor der er torvedag ved Koncerthuset.

Og for mange torvegængere er det blevet en tradition at stikke næsen ind i Carl Nielsen Salen og høre formiddagens koncert kl. 11.30.

Der er ikke mange regler, man skal opfylde som koncertgæst. Man må gerne medbringe poser med porrer, ananas og rodfrugter - men mobiltelefoner og overtrætte, vrælende børn er bandlyst.

Til gengæld kan man frit komme og gå under koncerten - når bare man venter, til der er pause i musikken.

Sæsonens første grøntsagskoncert finder sted onsdag 4. august, hvor det er unge musikere fra Det Fynske Musikkonservatorium, der er solister, nemlig pianisten Kamilla Sørensen og cellisten Mette Spang-Hanssen. Koncerten bliver dirigeret af Cecilie Rydinger, der også er på podiet ved koncerten den følgende lørdag. Her er det en af orkestrets egne violinister, Marina Skuratsovskaia, der er solist.

De følgende uger er Grøntsagskoncert-fri uger, hvor symfoniorkesters musikere koncentrerer sig om, Opera på Engen og åbningen af Den 10. Internationale Orgelkonkurrence.

Lørdag 21. august er det den 80-årige Aksel Wellejus, der dirigerer, og orkestrets solofløjtenist Rune Most, der er so-list.

Lørdag 28. august er Grøntsagskoncerten en ren blæser-affære, idet orkestrets blæ-sergruppe har haft workshop med klarinettist-en Anthony Ray og tubaisten Rex Martin - og viser resultatet af anstrengelser- ne.

Aftenen før, altså fredag 27. august kl. 20.00, er der ligeledes en gratis koncert, hvor det er strygergruppen, der runder deres workshop med cellisten Mats Rondin af med en koncert.

Flere torvedage med musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce