Klassisk: Det bliver ikke en helt almindelig koncert, når cellisten Brian Friisholm søndag 5. maj giver koncert i Dyrup Kirke.

Brian Friisholm medbringer nemlig en monitor til koncerten, som byder på cellosuiter af Bach, og den giver ham mulighed for at spille sammen med sig selv. Monitoren betyder også, at publikum kan synge salmer sammen med en firestemmig solo-cellist.Senest har Brian Friisholm væreet aktuel ved en lørdagskoncert i Domkirkens krypt, og for et par uger siden var han solist i Odense Koncerthus i Beethovens tripelkoncert.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på kulturredaktionen på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis. Har tidligere redigeret det ugentlige magasin Kultur - set fra Fyn. Skriver også lejlighedsvis klummer i magasinet Base Bolig. Har været nyhedsredaktør for Fyens Stiftstidende og kulturredaktør for de to fynske avisers fælles kulturredaktion. Ansat på Fyens Stiftstidende siden 1985 og inden da på Fyns Amts Avis. Var i en årrække medlem af Fynske Mediers bestyrelse. Gift og har to voksne børn.