Oscar-modtager Ben Kingsley og skuespiller Theo James er med, når thrilleren "Backstabbing for Beginners" skal optages i København. Optagelserne begynder i april.

Instruktøren Per Fly står bag en ny thriller, "Backstabbing for beginners", der blandt andre har tidligere Oscar-vinder Ben Kingsley (Gandhi og Iron Man 3) og Theo James (Divergent-serien) på rollelisten.

Filmen der er produceret i samarbejde mellem blandt andre danske, amerikanske og canadiske aktører kommer til at filme noget af tiden i København, fordi Copenhagen Film Fund har skudt tre millioner i projektet.

Optagelserne ventes at gå i gang i løbet af april i år, og filmen er inspireret af de virkelige hændelser, hvor en dansker får sit drømmejob i FN, men kastes ud midt i svindel og korruption.

Bag filmen står de danske produktionsselskaber Creative Alliances og Parts & Labor DK, og Per Fly har skrevet manuskript og instruerer.

Filmen har endnu ingen premieredato.

  • Praktikanter

    Af:

    Journalist på kulturredaktionen. Dækker primært film- og comedy-stoffet for Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Oprindeligt fra Thy og har læst på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus, inden jeg rykkede til Odense.