Find vej til den statsstøttede kunst

Gunnar Aagaards omfattende udsmykning af Odense Koncerthus er blandt de værker, der kan findes i den nye database.

Find vej til den statsstøttede kunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny kunstdatabase søger hjælp til at blive komplet.

Kunst: Har du billeder eller viden om nogle af de 1200 kunstværker, som Statens Kunstfond har støttet, så må du meget gerne hjælpe kunstfonden med at udfylde hullerne i fondens viden.

Statens Kunstfond har nemlig oprettet en ny internetside, hvor man kan se billeder og læse beskrivelser af ca. halvdelen af de 1200 værker, som fonden har støttet.

Samtidig opfordrer fonden til, at alle, der ligger inde med materiale eller billeder af værker, sender det til websitet på kunstpaastedet@kunst.dk

www.kunstpaastedet.dk kan man finde vej til de mange kunstværker og få et overblik over, hvor der står kunstværker i en bestemt egn eller by. For mange værkers vedkommende kan man se både nye og gamle billeder, læse om dem og finde gammelt arkivmateriale.

Det er første gang, der skabes en samlet offentlig indgang til kunsten i det offentlige rum.

Værkerne består af alt fra traditionelle malerier og skulpturer placeret i og foran bygninger, til landskabsmodifikationer, lyd- og videokunst. Da der kun er billedmateriale på godt halvdelen af værkerne, håber Statens Kunstfond, at der er danskere, der vil sende billeder ind af værker i deres nærområde, så guiden med tiden bliver fuldt udbygget.

Find vej til den statsstøttede kunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce