Film: - Vi er blevet til en familie, der glæder sig til at modtage nye medlemmer.

Sådan siger Birgitte Weinberger, leder af Odense International Film Festival, OFF, og de familiemedlemmer, hun taler om, er frivillige, der vil hjælpe med årets festival: Nærmere bestemt 150 af slagsen.    

Kortfilmfestivalen, der er Danmarks eneste Oscarkvalificerende, har årligt omkring  26.000 gæster. Den er de seneste år vokset eksplosivt, og behovet for frivillige er det samme, siger Birgitte Weinberger, som glæder sig over, at mange af de nuværende frivillige har været med i flere år, nogle i mere end 10 år - derfor sammenligningen med en familie.  Sidste år vandt holdet Pindle-prisen Best of Odense for en frivillig indsats, der gør Odense til et bedre sted at være.

Der er brug for alt fra biografvagter og billetsælgere til værter for de mange internationale gæster og personer til OFFs fotohold på festivalen, der finder sted fra 28. august til 3. september. Man skal bare være mellem 18 og 100 år, som der står i festivalens pressemeddelelse.  

Se mere på www.filmfestival.dk/bliv-frivillig, hvor man kan tilmelde sig.

 

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på kulturredaktionen på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis. Har tidligere redigeret det ugentlige magasin Kultur - set fra Fyn. Skriver også lejlighedsvis klummer i magasinet Base Bolig. Har været nyhedsredaktør for Fyens Stiftstidende og kulturredaktør for de to fynske avisers fælles kulturredaktion. Ansat på Fyens Stiftstidende siden 1985 og inden da på Fyns Amts Avis. Var i en årrække medlem af Fynske Mediers bestyrelse. Gift og har to voksne børn.