Tinderbox kan nu lancere den officielle app til festivalen 2016.

Sidste år startede Tinderbox et samarbejde med app-udviklerne Greencopper, der stod bag den officielle app for Tinderbox 2015.

Nu kan festivalen lancere den officielle app til Tinderbox 2016 til både Android og Iphone. Greencopper står igen bag udviklingen.

I appen kan du finde information om de bands og solister, der spiller på Tinderbox 2016, lytte til deres musik samt lytte til den officielle Tinderbox-playliste på Spotify.

Fra foråret 2016 vil du kunne sammensætte dit eget program, se et opdateret kort over pladsen og læse om de forskellige madboder, der vil kunne findes på festivalen.

Appen opdateres løbende med praktisk information og de seneste Tinderbox-nyheder, så man er godt klædt på til at planlægge festivalweekenden i Tusindårsskoven fra 23. til 25. juni.

Den officielle Tinderbox 2016 app kan hentes i App Store og på Google Play og via dette link: www.oneevent-oneapp.com/tinderbox-2016

2015-appen blev downloadet flere end 15.000 gange før, under og efter festivalen. En undersøgelse fra Epinion viste, at 96 procent af brugerne enten var tilfredse eller meget tilfredse med appen.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.

Mere om emnet

Se alle
13
Travbane skal huse overnatning på Tinderbox

Travbane skal huse overnatning på Tinderbox

Tinderbox overgår sig selv: Forbi 23.000 solgte

Tinderbox overgår sig selv: Forbi 23.000 solgte

Frivillige satte Tinderbox' server under pres

Frivillige satte Tinderbox' server under pres