Fergie er lykkelig over Britneys comeback

Britney er i den grad tilbage, og hun får støtte af kollegaen Fergie.
Foto: Caters/Polfoto

Fergie er lykkelig over Britneys comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Black Eyed Peas-sangerinden støtter stjernens "smukke" optur og "enorme comeback".

Sangerinden fra Black Eyed Peas, Fergie, udtrykker sin støtte til kollegaen Britney Spears og er glad for, at hun har lavet "så enormt et comeback".

- Du ved, jeg har altid hørt så meget om Britneys lejr, og hvor skøre de er med deres regler, så. Jeg ved ikke. Der er bare et eller andet over Britneys styrke, siger sangerinden til The Hollywood Reporter.

Fergie fortæller, hvor glad hun er for, at Britney har fået styr på sit liv efter de mange og veldokumenterede problemer, hvor popstjernen blandt andet barberede alt håret af sig selv på en frisørsalon.

- Det er fantastisk. Efter så mange år i branchen og med alle de ting, hun har været igennem, er det vidunderligt at se hende lave så enormt et comeback. Virkelig, det er en smuk ting, siger Fergie.

Søndag åbnede Britney Spears Billboard Music Awards, hvor hun sammen med Rihanna optrådte med et remix af hittet "S&M".

De to stjerner var iført små, stramme dominatrixdragter, mens de sang, legede pudekamp, gned sig op ad stripperstænger og sluttede hele balladen af med et saftigt kys.

Spears er netop strøget ind som nummer tre på listen over de kvinder, der har haft flest album som nummer et på hitlisten i USA. Pladsen deler hun med Janet Jackson og Mariah Carey - alle tre kvinder har haft syv skiver i topplaceringen.

Kun Barbra Streisand og Madonna overgår Britney, Janet og Mariah. Barbra med ni nummer et-album og Madonna med syv.

Fergie er lykkelig over Britneys comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce