Fem hurtige til Øgendahl


Fem hurtige til Øgendahl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nykøbing Falster?

- Strand og bøgetræer.

Sport?

- Fodbold - jeg har selv spillet i mange år, og fodbold og windsurfing er bare de bedste former for frikvarter, man kan give sig selv.

Sidst set i biffen?

- "Batman - The Dark Knight". Jeg var lige så begejstret som alle andre, så nu håber jeg bare på, at den når at klinge af, før vi bliver aktuelle i biografen. Jeg vil meget nødig bide skeer med Batman.

Godt humormateriale?

- Der er noget sjovt over folk, der går meget op i noget, fordi det er meget nemt at punktere dem og pille dem ned. De kan meget hurtigt få et statusfald på en eller anden måde. Der er ikke noget ondt i det, for det er en beskrivelse, der også passer på mig selv - jeg er selv meget entusiastisk omkring bestemte ting. Folk, der er meget entusiastiske, har ofte svært ved at have selvironi omkring det, de går op i, og det er tit morsomt. Dem, der for eksempel går meget op i linedance, har jo altid et klistermærke hængende på bilen, og når man så kommer op på siden af dem, sidder de næsten altid i cowboyhat. Det er sjovt.

Hvem er ellers sjov?

- Jeg synes, det er meget interessant, at der er den her diskussion omkring, om kvinder kan være sjove. Der er en amerikansk kvindelig komiker, der hedder Sarah Silverman, og hun er uden tvivl noget af det morsomste, jeg nogensinde har set. Hun er cool, overraskende og konsekvent. Virkelig morsom.

Fem hurtige til Øgendahl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce