Fem danske ungdomsbøger med opsang og identifikation


Fem danske ungdomsbøger med opsang og identifikation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erfaringer er som bekendt svære at overdrage, men det er ikke desto mindre, hvad 26 markante danskere forsøger sig med i bogen "Taler til ungdommen", som er udkommet på Kristeligt Dagblads Forlag. Her kan de unge læse hemmeligheder, få opsange og gode råd skrevet af bl.a. fodboldspilleren William Kvist, komiker Michael Schøt, digter Benny Andersen og forfatter Hella Joof.

Forfatter Vibeke Marx, der i mange år boede på Fyn, har skrevet "Neja og manden i tårnet". En historie om at være fattig, men også om fantasi og om at være lidt for ivrig og lidt for bange. Udkommet på Byens Forlag.

Her finder vi også "Sindstequila", som er skrevet af den 17-årige Sofie Riis Endahl. En roman om venskab, gruppepres, sociale medier og om, hvordan man lærer at sætte sine egne grænser. Hovedpersonen er Anne, der er begyndt på et nyt gymnasium i Nordsjælland, hvorfra hun savner sit gamle liv i Ringkøbing. I et forsøg på at blive accepteret i klassens pigegruppe ender hun i en bodytequila og bliver fotograferet.

I Gyldendals spurt-serie er udkommet "Anomali", der handler om Saga, hvis storebror er autist. Saga ønsker nogle gange, at han slet ikke var der, men henter trøst hos Wyrna, der er en voksen, som kan finde på alt. Bogen er skrevet af Dorte Lilmose.

18-årige Kristine Sloth kalder sig en almindelig pige fra Aalborg, men hun har også indflydelse med over 200.000 følgere på You Tube og 360.000 følgere på Instagram. I bogen "Både og og hverken enten eller" deler hun ud af alt det, hun har lært og overvejet i overgangen fra barn til voksen og fortæller om sit eget liv. Udkommet på People's Press.

Fem danske ungdomsbøger med opsang og identifikation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce