Klassisk: Det er far og datter, som søndag 15.april er musikerne i Kammermusik Odenses sidste koncert i denne sæson: Benedikte Damgaard på violin og John Damgaard ved pianoet spiller "Sonate i F-dur KV 376" af Wolfgang Amadeus Mozart, "Sonate nr.3 i c-mol op.45" af Edvard Grieg samt "Sonate i Es-dur op.18" af Richard Strauss.

Benedikte Damgaard er uddannet på Det Kgl.Musikkonservatorium, og som solist og medlem af Copenhagen Piano Quartet er hun i samspil med pianisterne Emil Gryesten og John Damgaard. Sidstnævnte - hendes far - har udover en dansk karriere, som blandt andet omfatter et professorat ved Det jyske Musikkonservatorium i Aarhus, undervist i Tokyo og Melbourne og turneret over det meste af verden - hovedsageligt med et klassisk, romantisk repertoire.

Koncerten finder sted i Odense Valgmenighed kl. 15.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på kulturredaktionen på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis. Har tidligere redigeret det ugentlige magasin Kultur - set fra Fyn. Skriver også lejlighedsvis klummer i magasinet Base Bolig. Har været nyhedsredaktør for Fyens Stiftstidende og kulturredaktør for de to fynske avisers fælles kulturredaktion. Ansat på Fyens Stiftstidende siden 1985 og inden da på Fyns Amts Avis. Var i en årrække medlem af Fynske Mediers bestyrelse. Gift og har to voksne børn.