Ex-Pussycat: Mor tvang mig til hår på benene

34-årige sanger og danser Nicole Scherzinger, der blev kendt som en af de sexede Pussycat Dolls, fik ikke lov at barbere ben eller gå med make-up, før hun var godt inde i puberteten. Det var hendes mor, der sagde stop.
Foto: AP/Polfoto

Ex-Pussycat: Mor tvang mig til hår på benene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sangerinden Nicole Scherzinger har ikke altid været det sexsymbol, hun er nu. Hendes mor ville ikke have det.

Hun har gjort en karriere ud af at være sexet og udfordrende.

Men sådan har det altså ikke altid været for den 34-årige sangerinde og danser Nicole Scherzinger, som de fleste nok husker som forkvinde i den megasælgende pigegruppe The Pussycat Dolls, der gik i opløsning i 2010.

Den ellers så veltrimmede sangerindes mor var nemlig ikke meget for at lade datteren barbere ben eller for den sags skyld bruge make-up, fortæller Scherzinger til det engelske blad Ok!.

- Jeg kommer fra et konservativt bagland. Jeg havde ikke en masse make-up på i en ung alder. Min mor tvang mig til at have sindssygt behårede ben i en evighed! Hun ville ikke lade mig barbere dem, det var så pinligt, siger sangerinden.

Ifølge Nicole Scherzinger var det dog ikke så galt, at det ikke var godt for noget. Hun mener, at morens strikse regler hjalp hende med at modnes.

- Jeg sagde: "Jeg vil ikke udsætte mit barn for det samme", men det vil jeg faktisk nok alligevel!

Scherzinger fortæller samtidig, at hun - måske ikke så overraskende - blomstrede i en forholdsvis sen alder - og at det med opmærksomhed fra drengene først kom senere.

Ex-Pussycat: Mor tvang mig til hår på benene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce