Engelsk politisk farce er aktuel fordansket

Comedieteatret kommer på sin vinterturné til Fyn med den politiske farce "Rent mel i posen?". I front er Thomas Mørk som Robert, et folketingsmedlem.

Engelsk politisk farce er aktuel fordansket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Comedieteatret på vej til Fyn med prisbelønnet farce om et almindeligt folketingsmedlem

Fynske teatergængere kan glæde sig til et varmt grin i kolde tider. En engelsk farce "The Duck House" om et ganske almindeligt folketingsmedlem, som på hjemmebane vandt prisen for "Best New Comedy " ved Olivier Award i London i 2014, er nu oversat til dansk og bearbejdet af Henrik Lykkegaard og Carl-Erik Sørensen. Comedieteatret i København har produceret den politiske farce, som "Rent mel i posen?". Farcen, der de kommende måneder går på turné rundt i landet, kommer til Svendborg Teaterforening på Svendborg Teater 27. 28. og 29. januar og på Odense Teater 29. og 30. marts.

På dansk er farcen skræmmende aktuel. Den handler om Robert. Han er et almindeligt folketingsmedlem med hang til frynsegoder og stort set alle udgifter betalt. Han drømmer om ministerpost i den næste regering. Det kræver dog lige et rask partiskift fra De Røde til De Blå. Hans kone er pjattet med sidste nyt til boligen og inventar, købt for skatteydernes penge. Alt er godt, til de blodtørstige medier begynder at snage i politikeres bilag.

Anders Lundorph har instrueret. Thomas Mørk spiller Robert. Andre på scene er: Jeanne Boel, Karsten Jansfort, Lisbeth Gajhede, Tanya Lund Andersen og Jacob Femerling Andersen.

Forestillingerne, både i Svendborg og Odense begynder kl. 19.30.

Engelsk politisk farce er aktuel fordansket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce