Endnu en langsomt sælgende koncert


Endnu en langsomt sælgende koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bob Dylan-koncerten onsdag aften havde store problemer med at blive udsolgt.

I sidste uge var det Roger Waters-koncerten i Fionia Park, der ikke kunne sælge ud. Og på lørdag er det formentlig koncerten med Bryan Adams i Tusindårsskoven i Odense, der ikke bliver udsolgt.

Der tegner sig et tydeligere og tydeligere billede af, at de kendte kunstnere står i kø for at hæve de rekordhøje honorarer for at give danske koncerter - men at der samtidig er færre danskere, der vil tage sig råd til at betale de 500, 600 eller 700 kroner, som billetterne efterhånden koster.

Som Fyens Stiftstidende skrev tidligere på ugen, er billetpriserne på den slags koncerter eksploderet i de senere år. Det er sket samtidig med, at flere og flere koncertarrangører er begyndt at arrangere den samme slags megakoncerter. Resultatet er måske det, vi ser i disse uger: Tomme stole, tomme rækker, uudsolgte koncerter.

Det er dejligt, at koncertarrangører på Fyn arbejder målrettet på at gøre Odense og Fyn til en dansk koncert-ø af format. Fynboerne bor nu i første parket til koncertoplevelser, de tidligere har skullet rejse langt efter.

Geografien er også med arrangørerne, for Fyns placering midt i landet gør det muligt at tiltrække kunder fra både Sjælland, Skåne, Jylland og Nordtyskland.

Men arrangørerne er - med de uudsolgte koncerter in mente - nødt til at tænke sig grundigere om og arbejde på et mere visionært oplæg til fremtidige koncerter.

Er koncertkonceptet originalt nok? Er koncertnavnene de rigtige? Opfatter publikum det som enestående, at man kan tage til fynske koncerter med kunstnere, der har besøgt Danmark med ganske jævne mellemrum i de senere år? Spørgsmålene er mange - og svarene, som koncertarrangørerne finder, vil forhåbentlig betyde, at de også i fremtiden vil sætte store koncerter op på Fyn.

Endnu en langsomt sælgende koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce