En verden af Ferrari

Pænt ser det ud - og hurtigt går det!

En verden af Ferrari

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

System 3 havde dybest set deres allerstørste øjeblikke med The Last Ninja-serien til Commodore 64, men firmaet har naturligvis fortsat ufortrøjent lige siden.

Nu står der Playstation på maskinen, og spillet handler ikke om japanske krigere, men om italienske hestekræfter.

Ferrari Challenge er selvfølgelig et klassisk racerspil, og som titlen mere end antyder, så står den kun på biler af mærket Ferrari.

For nogle kan det måske virke en anelse begrænsende, at de må nøjes med de røde heste, men for Ferrari-fans er der tale om et rent slaraffenland.

Spillet byder nemlig på biler fra Ferraris lange eksistens, og der er en helt særlig charme ved kaste en 50'er-model rundt i svingene.

I det hele taget er der mange pæne ting at sige om System 3's Ferrari-hyldest. Grafikken er mere end nydelig, bilerne er meget detaljerede, og tempoen er helt hele vejen igennem.

På samme måde er styringen fin og stram. Der er ingen slinger i valsen, og man føler sig hele tiden i kontrol med bilen.

Ferrari Challenge gør faktisk mange ting rigtig godt. Men det gør ikke så mange ting fantastisk, og derfor ender karakteren også med at blive pæn, men ikke prangende.

En verden af Ferrari

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce