Offer og gerningsmand til fælles arrangement i Odense

Bøger: Islandske Thordis Elva var kun 16 år, da hun blev voldtaget af den australske udvekslingsstudent Tom Stranger. Hun anmeldte ikke overgrebet, men det kom til at påvirke hende så dybt, at hun mange år senere valgte at kontakte ham. Hans svar kom bag på hende, for han indrømmede og angrede, og det blev indledningen til en otte år lang mail-korrespondance de to imellem, inden de endelig mødtes igen.

Nu er deres fælles historie også blevet til en bog. Sammen har de skrevet "Rejsen mod tilgivelse", som på dansk er udkommet på Straarup & Co, og onsdag 7. februar kan man møde dem begge i Ewii Park (Odense Stadion) klokken 19., hvor de bliver interviewet af Johanne Mygind, journalist på Weekendavisen. Herefter vil der være mulighed for spørgsmål fra salen.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist og souschef på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis' kulturredaktion. Her beskæftiger jeg mig især med bøger og museer, men indimellem også med teater, film m.m. Jeg har været ansat i Fynske Medier siden 1990 og har blandt andet været redigerende, weekendredaktør, designchef og redaktionschef. Jeg bor i en landsby på Østfyn med mand og børn. Holder af både have og hav.