En hyldest til selvtægt


En hyldest til selvtægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Horn fra elefanter og næsehorn er guld værd som alternativ medicin i Kina, og rige dødssyge vesterlændinge og russere er villige til at betale kassen for at få nye organer som hjerte, lunger, lever og nyrer. Derfor er elfenben fra Afrika og organer fra afrikanske migranter i høj kurs.

Den tidligere Navy Seals-officer, sydafrikaneren Jan Steyn vil - efter at to af hans gamle soldaterkammerater er blevet myrdet - ikke finde sig i, at dyr som elefanter og næsehorn er på vej til at blive udryddet og tager kampen op mod bagmændene. Og da krybskytterne hærger i ly af korrupte embedsfolk og griske politikere, er selvtægt den eneste mulighed. Så Steyn og en gruppe tidligere elitesoldater tager kampen op.

Verden er enkel: Steyn og Co. er omgivet af kyniske, korrupte, griske og onde mennesker, som fortjener at dø. Det gør de så i stor stil takket være elitesoldater, der handler mere, end de tænker.

Romanen er alt for lang - ikke mindst, fordi forfatteren vil være sikker på, at læseren fatter, hvor slemme forholdene er, og derfor i et væk lader romanfigurerne komme med belærende tanker - i stedet for at overlade reflektionen til os læsere.

Thriller

Lars Ørlund: "Run Rhino Run"

528 sider. Forlaget Brændpunkt

En hyldest til selvtægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce