En bog til musikelskere


En bog til musikelskere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Ames Carlins biografi om sangeren Paul Simon er kommet på dansk og udmærker sig ved at være bogen på dansk om Paul Simon, også for den musikinteresserede i al almindelighed.

Paul Simon var mest spændende i 60'erne og via sit virke sammen med Art Garfunkel i hitduoen Simon & Garfunkel. "The Sound of Silence" blev deres signaturhit og en evergreen grønnere end Fakse Ladeplads.  

Biografen er gennemarbejdet og med god research i selve kronologien - så når vi langt som læsere - men er på den anden side ikke videre dyb, når det gælder mennesket Paul Simon som sådan. Kildeanvisningerne kunne have været meget bedre end den lille liste, forfatteren faldbyder til slut. Men det er til at leve med, for biografien fører læseren godt på vej i sangerens karriere og er skrevet i et levende, godt sprog hele vejen igennem.  "Homeward Bound" (originaltitlen, som er hentet fra en gudesmuk sang fra selvsamme duo) er først og fremmest en hyldest til sangeren Paul Simon. Forfatteren er dog heller ikke bleg for at kritisere ham, hvilket giver indholdet en ærlighed - for vi får både det gode og det mindre gode. Eller som et symbol på livets op og nedture. Som da Paul Simon ved udgivelsen af mesterlige "Graceland" (1986) ikke udviste den rigtige anti-apartheid-holdning. Paul Simons opvækst som endnu ukendt verdensborger er noget af det mest spændende ved biografien.Peter Ames Carlin: "Paul Simon", People'sPress, 435 sider

En bog til musikelskere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce