Elvis på Heartbreak Hotel

Henrik "Elvis" Busborg i charmerende selskab med et par af hyldest-koncertens tre korpiger, Elsebeth Holtze (tv) og Dorte Buchhave fra sanggruppen D.E.M.
Foto: John Fredy

Elvis på Heartbreak Hotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På fredag er det 75 år siden, Elvis Aaron Presley blev født i Tupelo i staten Mississippi i USA
Dagen markeres med tusindvis af koncerter verden over. I Odense er der show i koncerthuset

Koncert: Henrik Busborg, 43, krydser fingre, og hvad der ellers kan krydses, i disse dage.

For det første, fordi han håber på udsolgt hus til sit livs største satsning, hyldestkoncerten for The King of Rock’n Roll i Odense Koncerthus.

For det andet, fordi han har bestilt en jumpsuit a’la Elvis hos B&K Costumes i USA - i går var der stadig tvivl om, hvorvidt den kan nå at blive færdig og godkendt af Elvis’ gamle designer Gene Doucette, så den kan sendes fra Clarksville, Indiana, til Odense i Danmark.

På fredag er det 75 år siden, Elvis Presley blev født i et fattigt arbejderhjem i Tupelo, Mississippi, og fødselsdagen markeres over hele verden med events og koncerter.

Det sker i Svendborg med en gospelgalla og en koncert i Odense Koncerthus, som Henrik Busborg står bag i samarbejde med Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, der i dagens anledning er forvandlet til Heartbreak Hotel.

- Koncerten er tæt på alt udsolgt, og til den tid vil jeg have æren af at tænde de røde lygter. Koncerten er en stor drengedrøm, der går i opfyldelse, siger Henrik Busborg, der også er skolelærer.

Nogle af gæsterne har bestilt éntrebillet med en Elvis-inspireret middag, andre nøjes med koncertoplevelsen.

- Vi vil levere et forrygende show med orkester, korpiger, blæsere og hele pivtøjet. Vi kæler for detaljerne, og tager publikum med på en musikalsk rejse gennem Presleys turbulente karriere fra 1954 og frem til hans død i 1977.

- Der bliver stjerneklip fra hans rock’n roll-gennembrud til filmperioden og så til hans jumpsuite-koncerter, kulminerende i Las Vegas. Fra ’69 til ’77 gav han 1700 koncerter i USA, siger den dobbelte danske Elvis-imitator-mester.

Elvis på Heartbreak Hotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce