Tirsdag løfter Heartland Festival sløret for yderligere fire musiknavne

Heartland Festival har netop præsenteret fire nye musiknavne: Den albumaktuelle brite Michael Kiwanuka får selskab af landsmændene i Editors, australske Pierce Brothers samt danske WhoMadeWho.

- Med tilføjelsen af de fire nye navne syntes jeg efterhånden, det er lykkedes os at skabe et virkelig solidt musikprogram i vores først leveår. Det er både varieret og spændende, og vi har musik til både hjernen, hjertet, fødderne og maven. Vi holder et højt internationalt niveau, der fuldt ud kan matche flere etablerede festivaler rundt om i Europa, fortæller festivaldirektør og initiativtager Ulrik Ørum-Petersen.

Michael Kiwanuka har netop har annonceret, at han udgiver en ny plade i foråret, og mange blev bjergtaget af hans fløjlsbløde vokal og velkomponerede sange på debutalbummet "Home Again" fra 2012.

Den millionsælgende kvintet Editors har gennem de seneste 10 år cementeret sig som et af de store indierockbands med hits som "Munich", "Bones" og "Smokers Outside The Hospital Door".

Pierce Brothers består af tvillingebrødrene og multiinstrumentalisterne Jack og Pat, der allerede har spillet på nogle af Europa og Australiens største festivaler, hvor de er blevet rost for deres liveoptrædener, som man nu for første gang kan opleve på dansk jord.

WhoMadeWho er et af de stærkeste bands på den danske musikscene, og Heartlands festivalgængere kan se frem til en af poptrioens anmelderroste live-optrædender.

Heartland Festival kan opleves for første gang 10. og 11. juni. Udover et internationalt musikprogram præsenterer Heartland Festival også sit publikum for kunst, samtaler og madoplevelser på Egeskov Slot.

Mere info om Heartland Festival kan findes på www.heartlandfestival.dk

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.

Mere om emnet

Se alle
Caroline Ahlefeldt: Egeskov er den perfekte ramme til en festival

Caroline Ahlefeldt: Egeskov er den perfekte ramme til en festival

1
Musikken i hus: Heartland afslører sidste musiknavn

Musikken i hus: Heartland afslører sidste musiknavn

1
Heartland Festival inviterer også børnene

Heartland Festival inviterer også børnene