Det odenseanske band Melusive præsenterer dets hidtil største show fredag 4. marts med "The Dream", der byder på en verdenspremiere med en sang og video, der sætter fokus på børns vilkår og er bygget op omkring Melusives rejse fra den spæde start i 2007 til i dag.

- Vi har på mange måder oplevet drømme forgå og nye drømme opstå, og på baggrund af "The Dream", markerer vi en uvurderlig rejse med en skræddersyet koncert, der byder på både gamle kendinge og Melusive-lyden anno 2016, fortæller bandet i en pressemeddelelse.

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.