Pernille Rosendahl er klar med første album i eget navn

Sangerinden Pernille Rosendahl debuterer for første gang med et album i eget navn efter en lang karriere med orkestrene Swan Lee og The Storm - plus ikke mindst jobbet som dommer i X Factor.

Den erfarne musiker kørte i mange år et professionelt og privat parløb med musikeren Johan Wohlert, men de blev skilt i 2013, og de seneste 4 år har hun tilbragt i hi for at finde ud af, hvordan det lyder når hun står på helt egne ben. Det får publikum mulighed for at høre på Posten i Odense den 28. april. Pernille Rosendahl har i arbejdet med sin nye plade været inspireret af filmmusik, folkemusik og salmer, og tonerne er blevet gravet nøjsommeligt frem i et ydmygt håb om at kunne bruge musikken til at genskabe den ro og det moment af tilstedeværelse som musik kan i en tid med masser af forstyrrelser.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på kulturredaktionen i Odense med nyheder som stofområde. Madredaktør med ansvar for restaurantanmeldelser. Skriver om vin og drikkevarer til magasinet Livstil. Formand for foreningen Danske Madanmeldere, som står bag Årets Ret. Født 1967.