Det sikre koncertvalg - igen


Det sikre koncertvalg - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den lokale koncert­arrangør JVB Concerts kører det klassiske program i 2010

Sanne. Helmig. Lilholt. Gamle gengangere og dermed det sikre valg.

Sådan kan man med god ret karakterisere den lokale koncertvirksomhed JVB Concerts foreløbige program for koncertåret 2010.

Det mener direktør for JVB Concerts, Hans Quistgaard, også selv.

- Programmet har mange klassikere. Der er mange, vi har brugt regelmæssigt. Man kan godt sige, at det er de sikre navne, fortæller Hans Quistgaard.

Dog er der måske en lidt mere rocket kant i år, mener han.

- Det er usædvanligt, at vi i marts har så meget dansk rock, siger han.

Her spiller både Nephew, Sanne Salomonsen, Thomas Helmig og det gendannede Dizzy Mizz Lizzy. Koncerten med Dizzy i Arena Fyn blev hurtigt udsolgt.

Måske et stort navn på vej

I Den Fynske Landsby præsenterer JVB Concerts Dalton, som Hans Quistgaard forventer bliver udsolgt, mens et af de fineste navne i dansk rock, Savage Rose, spiller på Magasinet.

Senere i 2010 arbejder koncertarrangøren på at få andre store navne forbi Fyn. Men Hans Quistgaard vil ikke - og må heller ikke - fortælle hvem, siger han. Men:

- Vi har masser af følere ude. Også udenlandske navne. Det kunne sagtens være et større navn end Travis (som spillede i Arena Fyn for to år siden, red.), afslører Hans Quistgaard.

På Posten i Odense er de også godt i gang med at booke kalenderen op. Daglig leder Morten Østlund fortæller til Stiftstidende, at han er udmærket tilfreds med programmet, men at der da gerne måtte komme et udenlandsk topnavn på en kontrakt. Han forventer sig dog meget af forholdsvis - herhjemme - ukendte The Heavy fra Storbritannien 11. februar, siger han.

Årets danske koncertnavne

side 4

Det sikre koncertvalg - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce