Det lover godt


Det lover godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det unge lovende Odense-band "I Sing The Body Electric" varmede de ca 40 fremmødte op, og det gjorde de faktisk ganske fortrinligt. Aftenen stod da også i de unge og lovendes tegn med Kings of Dark Disco som hovednavn.

Århus-bandet, der endnu ikke har et album ude, gik på scenen og spillede op til dans, en dans som desværre udeblev fra det siddende publikum. Dette generede dog ikke bandet synderligt, i hvert fald fortsatte den energiske linje hele koncerten igennem.

Stilen er hurtig guitar, knivskarpt trommespil blandet med alle de så velkendte elektroniske elementer fra de mørke diskoteker.

Numre som "Faster KILL KILL KILL" og "Dark Disco" var højdepunkter på denne lørdag aften, hvor KODD formåede at holde energien højt oppe på trods af et sløjt fremmøde fra odenseanerne. Netop som al denne disco-rock føltes monoton, blev der tilføjet nye elementer, som igen efterlod publikum med et saligt smil på læben. Småproblemer med teknikken blev håndteret professionelt af både band og ansatte på Kansas City. Intet fik lov at spolere festen.

Desværre har KODD ikke et par tusinde entusiastiske feststemte folk foran sig, men mon ikke de kommer, når bandets album rammer gaderne.

Koncert med King of Dark Disco,

lørdag aften på Kansas

Det lover godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce