Det kunne have været fantastisk

Spillet minder en del om "GTA", men er mere taktikpræget.

Det kunne have været fantastisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udviklerne skulle have gjort lidt mere ud af "Godfather II", så det ikke havde været for nemt

"The Godfather II" omhandler, ligesom sin forgænger, historien i "Godfather"-filmene. Man spiller som Dominic, der er nyudnævnt Don i New York, efter at den gamle blev dræbt. Det gælder om at overtage forretninger fra de andre familier i byen og ultimativt udrydde alle de andre familier.

Efterhånden som man bliver bedre i spillet, kan man hyre flere soldater til at hjælpe sin familie. Soldaterne er meget hjælpsomme: Faktisk er de så gode, at de sagtens kan dræbe fem-seks af ens fjender alene, og det er en af de ting, der gør, at spillet bliver meget nemt.

Spillet minder meget om "GTA". Den største forskel er det, der kaldes "Don’s View". Her kan man nemt overskue sine forretninger og se, hvordan en kamp udvikler sig mellem to familier, hvis man ikke selv deltager i kampen. "Godfather" er en del mere taktik-præget end "GTA" og det hjælper til, at spillet ikke er så ensformigt.

"Godfather II" ville have været et fantastisk spil, hvis der havde været gjort lidt mere ud af det. Spillet er alt for nemt, dels på grund af de gode medhjælpere, dels fordi det aldrig bliver rigtig udfordrende. Verdenen er ikke særligt stor, og det er ærgerligt.

Dårlige sidemissioner

Det dårligste ved spillet er nok de små sidemissioner.Ikke nok med at de er utroligt lette, man kan også risikere at skulle ødelægge sin egen forretning. Derudover er der en del fejl i grafikken, og man kan komme ud for at sidde fast i en mur.

Selve historien i spillet er meget god og følger godt filmen, og der er også mange gode detaljer i spillet. For eksempel kan man gøre en politimand en tjeneste, og til gengæld kan det være, at han fanger en af de andre familiers soldater.

Alt i alt et sjovt og underholdende spil, hvor man også skal tænke lidt, men alt for nemt og for mange irritationsmomenter (man kan ikke skifte radiostation når man kører bil!).

Det kunne have været fantastisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce