Det kørte ikke rigtigt


Det kørte ikke rigtigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeg kører på Holbækmotorvejen. Selvom der er god plads på vejen, kan jeg mærke, at mine håndflader klistrer til rattet. Og at jeg styrer direkte mod en spændingshovedpine.

Forud for den to timer lange tur, har jeg samlet alt mit mod. Jeg har nemlig kun kørt på motorvej to gange tidligere, og jeg har to uheldige episoder med i bagagen.

Jeg fik mit kørekort på en solskinsdag og var lykkelig over al den frihed, jeg fik foræret. Nu var jeg ikke længere afhængig af offentlig transport eller godt cykelvejr. Tværtimod lå hele verden åben foran mig.

Dagen efter begyndte regnen igen. De første dråber faldt, da jeg skulle tanke for første gang. Jeg kunne ikke få benzindækslet af, men med en venlig mands hjælp gik det. Da jeg skulle bakke væk fra benzinstanderen, bakkede jeg op i en anden mands bil.

Heldigvis viste det sig, at han godt kunne lide lyshårede piger, og jeg fik lov til at køre videre uden at opgive navn eller forsikringsoplysninger.

Efter denne episode var jeg meget påpasselig med min kørsel. En dag drev en kraftig shoppetrang mig dog til at ignorere alle mine kørselsinstinkter. Jeg valgte nemlig at køre ind i et shoppingcenters parkeringshus. Og kort tid efter havde jeg formået at ridse endnu en bil.

Alligevel fik jeg lov til at låne min fars bil, da jeg skulle køre turen til min søster. Heldigvis gik alt godt, og den gamle følelse af frihed brød faktisk ud, da jeg susede af sted. Resten af weekenden gik også rigtig godt, og jeg havde derfor ingen skrupler, da jeg skulle hjem igen. Jeg vinkede farvel, skruede op for musikken og var klar til at indtage vejene. Og så kørte jeg ind i min søsters havelåge.

Det var ikke en dramatisk, action-præget frontalpåkørsel, men derimod blot en pinlig beregningsfejl. Jeg forsøgte at køre forbi havelågen og ud på vejen, men jeg havde lavet et for lille sving. Lågen endte derfor med at trykke ind på midten af bilens side, mens snuden var ude på vejen og enden i indkørslen.

Bilen fik en lang, tyk ridse, men jeg taler endnu med min far. Og jeg kører også.

Det kørte ikke rigtigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce