Påsken byder på mange forskellige aktiviteter rundt om på Fyn.
Hvis du på et tidspunkt i påsken får nok af den gode mad og de mange påskeæg, kan du rundt omkring på Fyn finde mange forskellige aktiviteter for både børn og voksne.

Der er mulighed for alt lige fra cirkus til ø-besøg.

I Odense kan du se Cirkus Dannebrog fra den 21. - 25. april på Christmas Møllers Vej. Der vil være to daglige forestillinger - nemlig kl. 13.00 og kl. 16.00.

Hvis du ikke er til en tur i manegen med elefanter, kameler og heste, kan du i stedet komme ud og nyde den dejlige natur og nogle lidt mindre dyr.

I Faaborg er der mulighed for at komme tæt på bierne, når Kaleko Mølle åbner bistaderne. Her kan du få lov at se ind til bierne i bistadet iført biavlerdragt. Maria, der er biavler, åbner et af møllens stader og viser bierne frem for de besøgende. Der er naturligvis dragter og bihatte til både børn og voksne.

Er du ikke lige til tusindvis af bier, kan du tage med på ø-tur i stedet for.

I Nyborg kan du komme med på en guidet tur til Sprogø. Det er Nyborg Turistbureau, der arrangerer turen til den lille ø i Storebælt. Du kan komme med ud til øen torsdag den 21. april mellem 14.00 og 17.00, og mandag den 25. april i samme tidsrum.

Øen har et rigt dyreliv samt en mængde fuglearter. Hovedbygningerne på øen har fra 1922 til 1961 rummet et såkaldt pigehjem, hvor unge piger blev anbragt, hvis de blev gravide uden for ægteskabet eller på anden måde ikke passede ind i tidens normer. I dag er Sprogø ubeboet.

Hvis utilpassede kvinder ikke lige passer ind i din idé om en god påske-udflugt, er der også andre muligheder.

I Svendborg er det Naturama, der kalder. Du kan få en gratis rundvisning i Naturamas nye særudstilling "Ranger". Du kan høre om det utrolige liv på de store sletter. Desuden har du mulighed for at tage "Ranger-testen".

Det er både for børn og voksne og foregår hver dag i påsken kl. 11, 12, 13 og 14.

På kultunaut.dk har de mange andre påsketilbud til både børn og voksne.

Se mere her
  • fyens.dk