Ny undervisningsbog forklarer danskernes seksualmoral for nye borgere. Det overvejes at udgive bogen på arabisk.

"Det er min krop. Hold nallerne væk" er titlen på en ny undervisningsbog om dansk seksualmoral, der udkommer 15. februar på Special-pædagogisk Forlag.

Bogen, der kommer i kølvandet på diverse overgreb på kvinder, henvender sig til udlændinge, som har været kort tid i Danmark, og som ikke har kendskab til danskerne.

For tanken med bogen er, at udlændinge ikke blot skal lære sproget, de skal også kende til både de skrevne og de uskrevne regler, når det gælder dansk seksualmoral og omgangsform i det offentlige rum.

Bogen er skrevet på dansk af Kirsten Ahlburg, men en arabisk udgave er under overvejelse.

Bogen er skrevet på dansk af Kirsten Ahlburg, men en arabisk udgave er under overvejelse.

Ifølge forlaget er det den første debat- og undervisningsbog om dansk seksualmoral, og den er inddelt i temaer som kvinder og tøj, på diskotek, i svømmehallen, koncerter, gadefester og større pladser m.m.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist og souschef på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis' kulturredaktion. Her beskæftiger jeg mig især med bøger og museer, men indimellem også med teater, film m.m. Jeg har været ansat i Fynske Medier siden 1990 og har blandt andet været redigerende, weekendredaktør, designchef og redaktionschef. Jeg bor i en landsby på Østfyn med mand og børn. Holder af både have og hav.