Det' da det, du skal: Tre tip til gode oplevelser i weekenden

Rockbandet Baal spiller på Harders i Svendborg, lørdag kl. 21

Det' da det, du skal: Tre tip til gode oplevelser i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er du til opulent og excentrisk rock? Her er kulturredaktionens anbefalinger til gode kulturoplevelser i weekenden

Symfonisk rock: Sangeren Bjørn Fjæstad er aktuel både som cd-aktuel solist og som forsanger i Baal. Man kan ikke sige Baal uden samtidig at hviske David Bowie, Queen, Procol Harum, Tom Waits og Kurt Weill. Efter års fravær på den danske musikscene er Baals tilbagekomst en nyhed af de store. Især hvis man som jeg er vild med Bjørn Fjæstad og Co’s kompromisløse, glamourøse, mondæne, opulente og excentriske rock, der uden kvababbelser skøjter mellem et symfonisk og et skramlet udtryk.
Harders, Svendborg, lørdag kl. 21

Udstilling med Mogens Gissels: Lørdag eftermiddag er der fernisering på en stor soloudstilling med Mogens Gissels værker fra 1960’erne til i dag. Mogens Gissel er en af landets største malere. Han har gennem tiden arbejdet med den moderne kunst på sin helt egen måde. I Privaten åbner den grafiske designer Ida Wieth samtidig sin udstilling ”Both sides now”. Begge udstillinger kan ses på SAK, Svendborg, til 28. februar.
SAK, Svendborg lørdag kl. 14

Dicaprio spist af bjørn: Filminstruktør Alejandro González Iñárritu, der sidste år blæste de fleste anmeldere bagover med filmen "Birdman", er lige nu biografaktuel med filmen "The Revenant". Filmen, der har Leonardo Dicaprio i hovedrollen, handler om en pelsjæger, der kæmper for overlevelse efter, at han er blevet angrebet af en bjørn bliver efterladt såret af resten af jagtgruppen. filmen har allerede modtaget flere Golden Globes - blandt andet bedste film, bedste instruktør og bedste hovedrolle. Se din lokale biograf for spilletider.Det' da det, du skal: Tre tip til gode oplevelser i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce