Den hvidhårede elver vender tilbage

Orlando Bloom medvirker i Hobitten, selvom hans rolle som Legolas slet ikke er med i den oprindelige bog, som filmen bygger på.
Foto: Zuma Press/Polfoto

Den hvidhårede elver vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selvom figuren Legolas ikke optræder i bogen "Hobbitten", skal han alligevel være med i filmatiseringen.

Orlando Bloom vil endnu engang lade sig pynte med hvide hår-ekstensions og spidse ører. Han skal nemlig spille alfen Legolas i filmatiseringen af J.R.R. Tolkiens bog "Hobbitten", som Peter Jackson, der også stod bag "Ringenes Herre"-triologien, instruerer.

Orlando Blooms karakter Legolas er egentlig slet ikke med i bogen, men instruktøren er overordentlig glad for at tage skuespilleren med i filmen.

- For 10 år siden skabte Orlando Bloom en ikonisk karakter med sin portrættering af Legolas. Jeg er glad for at kunne fortælle, at han igen vil besøge Midgård sammen med os. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med ham igen, skriver Peter Jackson på Facebook.

Rollen som Legolas i "Ringenes Herre" var Orlando Blooms første store rolle, og siden da har han været med i blandt andet "Pirates of the Caribbean" sammen med Johnny Depp.

"Hobbitten" bliver i øjeblikket filmet i New Zealand og vil, ligesom den sidste Harry Potter-film også gjorde, blive delt i to.

Den første del vil få premiere herhjemme den 25. december 2012.

Den hvidhårede elver vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce