Den Fynske Opera får ny chef

Operasangeren Thomas Storm, der i øjeblikket medvirker i Den Fynske Operas "Den Glade Enke" bliver fra januar ny chef for operaen. Foto: Michael Bager

Den Fynske Opera får ny chef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Operasanger Thomas Storm skifter til januar sin stilling som kunstnerisk konsulent ved Den Fynske Opera ud med lederkasketten.

Den fynske operasanger Thomas Storm bliver fra nytåret kunstnerisk chef for Den Fynske Opera.

Han overtager dermed skude og ror fra konstitueret leder af operaen, Marianne Klint.

- Det er et drømmejob såvel som et kæmpe kunstnerisk privilegium for mig. Det var på Den Fynske Opera, jeg begyndte, og det er dér, jeg altid har følt mig mest tryg og sikker, siger Thomas Storm.

Den 35-årige fynbo har siden foråret været ansat som kunstnerisk konsulent på operaen. Det arbejde, mener han, har givet ham en frugtbar indkøring i slagets gang på Den Fynske Opera.

Desuden har han fået mulighed for at prøve nogle ting af. Blandt andet var det ham, der kom på idéen at opføre forestillingen "Den Glade Enke", som i øjeblikket kører på operaen og er et væsentligt trækplaster, hvad angår tilskuere.

- Det har i den grad været det bedste startskud, jeg kunne få, både i form af opbakning fra huset, men også som bekræftelse på, at mine idéer virker, og at vi kan skabe nogle interessante forestillinger, siger Thomas Storm.

Fra og med nytår ser han frem til at sætte sit præg på Den Fynske Opera.

- Jeg kommer både til at bestille nye operaer, der kan være med til at udvikle genren, men vi kommer som minimum også til at have én klassiker per sæson, siger Thomas Storm.

Den Fynske Opera får ny chef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce